Opasne ideje: Velika konferencija Centra u subotu u Zagrebu

"Opasne ideje - Sve dobro što ste oduvijek željeli Hrvatskoj, a nitko se nije usudio provesti" naziv je velike konferencije koja će se u subotu, 28. siječnja, održati u Zagrebu, u organizaciji Centra. Okupit će cijeli niz uglednih stručnjaka, koji će predstaviti svoje „opasne“ ideje.

 

Stručnjaci iz područja ekonomije, zdravstva, obrazovanja, kulture, IT-a, povijesti, javne uprave i drugih područja, svojim će izlaganjima na konferenciji otvoriti ključne teme i ponuditi konkretna rješenja za bolju budućnost Hrvatske. Konferencija se održava u Novinarskom domu, s početkom u 10 sati, a moći ćete je pratiti uživo na našoj Facebook stranici.

Leonardo Bressan, Josip Budimir, Maja Đerek, Ivan Guštin, Mate Janković, Dubravka Jurlina Alibegović, Hrvoje Klasić, Viktorija Knežević, Nora Krstulović, Dražen Lalić, Branimir Lazanja, Petar Lovrić, Ante Mandić, Marko Matijević, Ivan Mrvoš, Lana Pavić, Vedrana Pribičević, Marijana Puljak, Ivica Puljak, Marin Račić, Toni Šćulac, Frane Šesnić, Tamara Šoić, Boris Šuljić, Janoš Terzić,  Igor Vlajnić, Marko Vučetić i Branko Zemunik.