Puljak za N1: "Ovakvog skandala nije bilo od Fimi medije"

Marijana Puljak gostovala je u N1 Studiju uživo, a komentirala je izjave premijera Andreja Plenkovića, koji je ustvrdio se protiv HDZ-a vodi hajka i haranga zbog slučaja dodjele državnih nekretnina dužnosnicima.

"Svjedočili smo pokušaju relativizacije cijelog ovog slučaja, jednog velikog skandala, kakvog nije bilo od Fimi medije, u kojem jedna povlašena kasta manipulira državnim nekretninama za svoju osobnu korist. Da to bilo koji mali čovjek napravi, bio bi sankcioniran. Ali ne, državni dužnosnici, pogotovo članovi HDZ-a ne podliježu zakonima ove države. To je problem”, rekla je Puljak, dodajući da se stranka osuđena za korupciju i dalje ponaša bahato. 

“Od Fimi medije nismo vidjeli da je nešto ovako veliko drmalo državom. Premijer pokušava to relativizirati, ali mislim da je krajnje vrijeme da snosi političku odgovornost", kazala je zastupnica Centra. “Ako donesemo pravila, ona trebaju vrijediti za sve. Ja imam prebivalište u Splitu, u Zagrebu ima stan moje kći i nije mi palo na pamet tražiti državnu nekretninu. Vidjeli smo da to nije slučaj kod drugih. Za to nema opravdanja. Može premijer tražiti ne znam kakve rupe u zakonima, ali za to nema opravdanja”, naglasila je. 

Cijelo gostovanje pogledajte OVDJE