Puljak: "Pokazat ćemo da ono što radimo u Splitu možemo učiniti i na nacionalnoj razini"

Predsjednik Centra Ivica Puljak gostovao je u Oporbenom zarezu Hrvatskog radija, a govorio je o aktualnim političkim pitanjima, kao i o planovima stranke za 2023. godinu. 

“Za mene osobno i za našu stranku, 2022. bila je godina još jedne pobjede u Splitu. Kada smo na proljeće shvatili da imamo nestabilnu situaciju u Gradskom vijeću, odlučili smo još jednom pitati građane žele li da nastavimo smjerom sređivanja situacije u gradu, a oni su nam dali još veću podršku. Sada zaista u Splitu radimo izvanredne stvari. Nije nam problem raditi 24 sata dnevno i ako treba uložiti još više energije da naš grad zaista procvjeta”, istaknuo je Puljak.

Najavio je da će se u ovoj godini Centar širiti na nacionalnoj razini. “Pokazat ćemo da ono što radimo u Splitu možemo učiniti i na nacionalnoj razini. Strpljivo i polako pokušat ćemo mijenjati smjer. On se ne može promijeniti u godinu dana, ali možemo pokazati kojim smjerom idemo i možemo napraviti promjene. Vidim to u Splitu svakodnevno, u razgovoru s građanima kojima se taj smjer sviđa”, rekao je predsjednik Centra. 

Cijelu emisiju pogledajte OVDJE