Puljak pozvao Splićane da se uključe u kotarske izbore

Gradonačelnik Splita i predsjednik Centra Ivica Puljak pozvao je građanke i građane Splita da se uključe u izbore za kotareve i mjesne odbore, koji će se održati 4. rujna u Splitu. 

"Kotarski izbori su jako važni za grad Split, jer predstavljaju izvrstan način za uključivanje građana u svakodnevni život grada, od rješavanja konkretnih problema u svom okruženju, do utjecaja na sve društvene procese u gradu. Ja zato pozivam sve građane da se aktivno uključe u kotarske izbore, da se kandidiraju i sudjeluju u cijelom izbornom procesu", poručio je tom prilikom Puljak. 

Stranci Centar, a i njemu kao gradonačelniku, kako je dodao, jako je stalo da u svakom kotaru postoji aktivan tim građana jer će time i rad gradske uprave biti puno bolji i efikasniji. "Stoga ćemo mi rado podržati sve nezavisne inicijative koje okupe aktivne građana s namjerom da rade izvrsne stvari za svoj kotar. U tim kotarevima mi nećemo niti predlagati svoje liste. U drugim kotarevima ćemo sastaviti timove od članova i simpatizera Centra, predstaviti naš program za taj kotar ili mjesni odbor i motivirati građane da nam daju svoje povjerenje", pojasnio je. 

"Dragi sugrađani, sudjelujte u izborima za članove vijeća mjesnih odbora i gradskih kotareva. Mi vam stojimo na raspolaganju za bilo koju pomoć i savjet u tom procesu. Za nas kotarski izbori nisu dokazivanje snaga stranačkih baza, nego upravo volje građana da se uključe u svoje susjedstvo i rješavanje svojih problema", kazao je gradonačelnik.