Puljak pozvao građane da izađu na povijesne izbore za Split

Samo nas devet dana dijeli od nedjelje, 30. svibnja, kada će se održati drugi krug lokalnih izbora. Tom prilikom u TV studiju Večernjeg lista održano je sučeljavanje kandidata Centra za gradonačelnika Splita Ivice Puljka i HDZ-ovog Vice Mihanovića. 

"Pozivam građane da izađu na izbore, zajednički odluče da će grad Split dobiti priliku za drugačije vodstvo grada i odaberu ljude koji će predstavljati budućnost Hrvatske. U nedjelju su povijesni izbori za ovaj grad", poručio je Ivica Puljak na sučeljavanju. Na pitanje s kim je spreman surađivati u Gradskom vijeću, poručio je da koalicija s HDZ-om i Kerumom ne dolazi u obzir. "Svim ostalim partnerima javni interes je iznad osobnog i nećemo imati problem sastaviti većinu", rekao je kandidat Centra.

Istaknuo je, među ostalim, da namjerava završiti neke od projekata koji su započeti, poput Karepovca, Žnjana i tehnološkog centra u Dračevcu, kao i cesta i ulica po gradu. "Novac za to postoji iz proračuna i europskih fondova. Vrlo je važno da ću kao gradonačelnik preuzeti završetak strategije grada Splita, a napravit ćemo i novi GUP u koji ćemo ugraditi sve projekte za koje ćemo dovesti ozbiljne investitore", kazao je Puljak. 

Podsjetimo, u prvom krugu izbora za gradonačelnika Splita Puljak je dobio 26, 82 posto glasova birača, dok ih je Mihanović osvojio 23,23 posto. 

Pogledajte SUČELJAVANJE