Puljak: "Ova zemlja i njeno pravosuđe su raj na Zemlji za sve hohštaplere"

Marijana Puljak u Saboru je podsjetila na aferu Vruja i navela još nekoliko primjera devastacije pomorskog dobra, napomenuvši i da je Centar otvorio mail adresu na koju građani mogu prijaviti slučajeve devastacije. 

"Ova zemlja i njeno pravosuđe su raj na Zemlji za sve hohštaplere! Diljem Jadrana uništava se naša obala, pomorsko dobro. Zabetonirat će se cijela obala, zaposjesti i ukrasti državna zemljišta, ilegalno graditi građevine koje će država legalizirati, a zatim će na osnovu toga ilegalni graditelji tražiti otkup državnog zemljišta. Ilegalno gradiš, na zemlji koja nije tvoja, kasnije legalno sve uknjižiš na sebe", upozorila je Marijana Puljak u Saboru, podsjetivši na aferu u uvali Vruja, a navela je i niz drugih primjera devastacije pomorskog dobra.

"Otvorili smo e-mail adresu na koju smo pozvali ljude da nam jave primjere devastacije javnog dobra. Dobili smo niz prijava, s kojima ćemo uskoro izaći u javnost i iz kojih se vidi sav bahatluk i bezobrazluk investitora koji uništavaju dobro svih nas, podržani sporošću i ignorancijom državne administracije", rekla je zastupnica Centra.

Pogledajte video: