Orešković: "Slavonija je pretvorena u opustošen, besperspektivan kraj"

U Saboru se u četvrtak u sitnim noćnim satima raspravljano o interpelaciji o radu Vlade, zbog sumnje u netransparentnost i nepristranu dodjelu sredstava u okviru EU projekta Slavonija, Baranja i Srijem. Dalija Orešković tom je prilikom vladajućima poručila da termin u kojem se govori o tako važnoj temi ponižava javnost i predstavlja degradaciju države, Sabora i građana. 

"Sramite se! Ponižavate javnost, ponižavate ljude koji plaćaju vaš rad i vaše dobre pozicije. Termin u kojem raspravljamo o ovako važnoj temi degradacija je države, ove institucije i hrvatskih građana. Od jednog plodnog, prekrasnog, perspektivnog kraja marljivih, divnih ljudi Slavonija je pretvorena u opustošen, besperspektivan kraj. Preživjela je razne okupacije, ali više nisam sigurna može li preživjeti okupaciju HDZ-a", rekla je zastupnica Centra.

"Izvolite se potruditi da vam je ovo zadnja interpelacija koju stavljate u ove sitne noćne sate, a ako se imate pohvaliti ičime što se tiče životnog standarda i dobrobiti Slavonije, izvolite to staviti u prime time termin", poručila je. 

Pogledajte VIDEO: