Marin Račić: "Nastojat ćemo se nametnuti sadržajnim politikama"

"Nezavisni vijećnici pozicionirani su centristički i naša suradnja se nastavlja u jedinstvenom klubu vijećnika. U Gradskom vijeću nastojat ćemo se nametnuti sadržajnim politikama važnima za budućnost Rijeke", poručio je supredsjednik Centra Marin Račić, član riječkog Gradskog vijeća, nakon konstituirajuće sjednice. 

Račić je istaknuo kako je Centar mlada politička snaga u Hrvatskoj, podsjetivši da su na lokalnim izborima u Rijeci stali uz nezavisnu inicijativu i kandidata za gradonačelnika Davora Štimca te kandidatkinju za županicu Ivu Rinčić.

"Centar ima usmjerenje i prema nacionalnim temama, a parlamentarni i europarlamentarni izbori su prve sljedeće redovne političke utakmice za koje vrlo brzo kreće priprema. Suradnja s centristički pozicioniranom nezavisnom scenom u Rijeci, PGŽ-u, pa i šire od toga, naša je želja za budućnost", rekao je Račić, dodajući kako val promjena koji se digao iz lokalnih izbora valja prenijeti i na parlamentarne. "Stranka Centar otvorena je i spremna odgovoriti na taj val u idućim izbornim ciklusima. Rijeka je dio tog mozaika. Krećemo s radom za bolju Rijeku u boljoj Hrvatskoj", zaključio je supredsjednik Centra.