Marijana Puljak: Vidimo se na izborima, pobjedit će nenormalni!

"Proteklih tjedan dana pali su brojni mitovi o HDZ-u. Jedan od mitova je bio da je to monolitna i čvrsta organizacija, koja ima brojno ljudstvo, organiziranu veliku vojsku koja je spremna pobijediti na bilo kojim izborima. Oni uvijek pobjeđuju na maloj izlaznosti. To je vrijedilo do lipnja ove godine. Završila je ta era i više se neće vratiti", istaknula je zastupnica Centra Marijana Puljak u slobodnom govoru, navodeći "izraze HDZ-ove ljubavi prema javnog dobru" iz Plenkovićeva doba.

"Spomenimo aferu vjetroelektrane i Josipu Rimac. Spomenimo bivšeg HDZ-ovog gradonačelnika Velike Gorice Dražena Barišića. Bivšu HDZ-ovu ministricu Gabrijelu Žalac. Maloprije spomenutog bivšeg potpredsjednika vlade Tomislava Tolušića", rekla je Puljak, dodavši da su u ime izraza ljubavi prema svojem narodu i europskim fondovima milijune kuna i eura stavili u svoje džepove.

"Dragi sugrađani Republike Hrvatske, vidimo se na izborima, pa makar za dvije-tri godine, na onima od redovne sorte! Za pokoru nam je određeno samo da porazimo HDZ. U ime ljubavi prema Republici Hrvatskoj. Do tada, u Hrvatskoj će postojati samo dvije kategorije građana. Oni normalni, kojima je normalno da vlada HDZ, ma što radio. I oni nenormalni, kojima je to nenormalno. A pobijedit će nenormalni. Jer im se zgadila normalnost onih koji mogu i rade što hoće, a onda još za mržnju optužuju one kojima to nije normalno", zaključila je.