Dejan Drabić: "Zalagat ću se za ulaganje u obrazovanje i znanost"

Predstavnik Centra u Županijskoj skupštini Međimurske županije Dejan Drabić, imenovan je za predsjednika Odbora za obrazovanje, sport i kulturu. 

"Kao vijećnik Skupštine Međimurske županije želim doprinijeti boljitku i razvoju svog kraja, s primarnim fokusom na područje znanosti, obrazovanja i gospodarstva, kojima svojim znanjem, kompetencijama, dugogodišnjim radnim i volonterskim iskustvom mogu doprinijeti", kaže Drabić.

Na čelno mjesto Odbora za obrazovanje, sport i kulturu Županijske skupštine Međimurske županije imenovan je, kaže, na temelju dosadašnjeg angažmana i doprinosa napretku društvene zajednice u pogledu izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja djece i mladih, kao i uspješnog poslovanja u poduzetničkom sektoru.

"Zalagat ću se za ulaganja u obrazovanje, znanost i nove tehnologije te poticanje inovacija, jer upravo na tome počiva dugoročni napredak gospodarstva, što vidim kao ključ poboljšanja kvalitete života svih žitelja Međimurske županije i društva u cjelini", poručuje županijski vijećnik.