Danijela Hajdinjak-Prihić objavila kandidaturu za gradonačelnicu Bjelovara

Danijela Hajdinjak-Prihić, doktorica dentalne medicine i članica predsjedništva Centra, najavila je kandidaturu za gradonačelnicu Bjelovara.

Bjelovar, 24. veljače 2021. – „Građanima želim ponuditi viziju modernijeg Bjelovara. Jedina sam kandidatkinja koja može jamčiti neovisnost i garantirati da će se Bjelovarom upravljati iz ovog grada i da će ga zaista voditi ona osoba kojoj građani ukažu povjerenje. Jedina sam kandidatkinja koja se obraća biračima koji se ne vide ni lijevo ni desno, nego su u centru i zalažu se zdravorazumske i civilizacijske vrijednosti, ali i za snažne antikorupcijske politike koje moraju provoditi ljudi koji nemaju niz tereta u prošlosti.“

Poručila je to u srijedu članica predsjedništva Centra Danijela Hajdinjak-Prihić, predstavljajući kandidaturu za gradonačelnicu Bjelovara. Naglasila je da Bjelovar ima tradiciju i dušu te da ga želi pretvoriti u svijetlu točku regije i promijeniti stare, uvriježene političke dogme.

„Poduzetnica sam, liječnica i majka dvoje djece. Smatram da sam se po tim pitanjima ostvarila u svojih 36 godina života te da našem gradu mogu ponuditi svu svoju energiju, emocije i znanje, da ovaj grad učinimo još boljim nego što je bio do sada. Dijete sam Bjelovara i osjećam dužnost i obvezu da ovom gradu i ovim ljudima vratim jedan dio onoga što su oni dali meni. Osjećam odgovornost prema svojoj zajednici”, rekla je Hajdinjak-Prihić.

Budućnost grada vidi u razvoju prepoznatljivog identiteta, a gradit će ga zajedno sa sugrađanima, uz uvažavanje struke. „Želim da Bjelovar bude centar gospodarstva i poduzetništva, centar kulture, centar znanja, centar sporta, centar turizma i centar održivog razvoja te primjer kako zajedništvom, uvažavanjem prijedloga struke, različitih pogleda i mišljenja možemo napredovati kao društvo u cjelini”, kazala je. Kao tri ključne teme s kojima se odmah namjerava uhvatiti ukoštac navela je demografiju, izgradnju bjelovarskih toplica i nogometni stadion.